Haberler

Vezneciler ‘de Çevik Kuvvet Ekiplerine Bombalı Saldırı

Vezneciler ‘de çevik kuvvet ekiplerine düzenlenen saldırıda 4 sivil vatandaş hayatını kaybederken, 7 polis şehit oldu ve 3 ‘ü ağır olmak üzere 36 kişi yaralandı.

vezneciler-polise-bombali-saldiri-ve-patlama-1

İstanbul Vezneciler ‘de çevik kuvvet otobüsüne park halindeki bombalı araçla düzenlenen saldırıda 7 polis şehit oldu, 4 sivil vatandaş öldü, 3 ‘ü ağır 36 kişi yaralandı. Ekipler ve Başsavcı Hadi Salihoğlu ve Terörden Sorumlu Başsavcıvekili İrfan Fidan ‘ın da aralarında bulunduğu 7 savcının olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Patlamanin siddeti objektiflere yansidi

Fatih ilçesinde, Beyazıt Polis Karakolu ile Vezneciler otobüs durağı arasında çevik kuvvet otobüsü geçişi sağlandığı sırada bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası polisin havaya açtığı silah sesleri duyuldu.

vezneciler-polise-bombali-saldiri-ve-patlama-3

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo Twitter ‘dan yayınladığı mesajda Kadir Topbaş ‘a başsağlığı diledi.

vezneciler-polise-bombali-saldiri-ve-patlama-6

VALİ ŞAHİN ‘DEN İLK AÇIKLAMA

vezneciler-polise-bombali-saldiri-ve-patlama-5

İstanbul Valisi Vasip Şahin de olay yerine geldi. Vali Şahin ‘in bilgi aldıktan sonra açıklama yaptı. Vali Şahin, “Bugün saat 08.40 sıralarında Vezneciler semtimizde yoldan geçen çevik kuvvet polisimizi taşıyan araçlara, bombalı araçla saldırı yapılmıştır. Bunun neticesinde 7 polis, 4 vatandaşımız hayatlarını kaybetmiştir. Şehitlerimize Allah ‘tan rahmet diliyorum. 36 kişi de yaralanmıştır. Bunlardan şu anda durumu ağır olan 3 kişidir. Konuyla ilgili incelemelerimiz devam ediyor. Daha detaylı bilgileri size ayrıca gelişmeler oldukça vereceğiz” dedi.

Yorumları Göster

Yorum Yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YUKARI