Cinsellik

Vajina Güzellik Yarışması

Kimi insanlara göre sapıkça ve seksist bir olay; kimilerine göre ise “İş Hayatı”. Amerikalı bir yatırımcının, ürününü geliştirmek için düzenlediği bir yarışma bu. Sizin görüşünüz ne olur bilemiyoruz ama Dünya geçtiğimiz günlerde işte böyle bir yarışmaya sahne oldu: Dünya Vajina Güzellik Yarışması.

vajina-guzellik-yarismasi

Amerikalı Brian Sloan, seks oyuncakları üreten bir girişimci ve aynı zamanda “Autoblow” adlı popüler seks oyuncağının da yaratıcısı.. Sloan’ın bu yazıya konu olmasının sebebi ise bizzat Vajina Güzellik Yarışmasını düzenleyen tarihteki ilk kişi olması. Sloan, internet üzerinden başlattığı yarışmayı, ürününün tasarımında “en güzel vajina”yı doğrudan taklit edebilmek için yaptı. Yarışma süresince kadınlar kendi vajinalarının fotoğrafını çekerek yarışmanın yapıldığı internet sitesine yüklediler. Birinciye 5.000$, ikinciye 2.500$ ve üçüncüye de 1.250$ para vadedildi.

vajina-guzellik-yarismasi-hakkında

Geçtiğimiz hafta sonuçlanan yarışmanın jüri heyetinde bilim adamları ve 134.000 internet izleyeninin verdiği puanlarla “Miss Vajina 2015” birincisi İngiltere’den 27 yaşındaki Nell, ikinci Almanya’dan 23 yaşındaki Jenny ve yarışmanın üçüncüsü de Macaristan’dan 20 yaşındaki Anita seçildi.

miss-vajina

Elite Daily ekibi Brian Sloan’ın peşine düşerek Berlin’de yarışmanın ilk üç kazananıyla geçirdiği birkaç günü videoya çektiler. Elite Daily’nin Sloan’a sorduğu sorulardan biri de “Sence aşağılık bir adam mısın?” oldu. Sloan öyle olmadığını düşünüyor. Ama aynı zamanda insanların onu böyle tanımlamasının da tamamen hatalı olmadığını ekliyor. Kadınları obje gibi gördüğü eleştirilerine ise biraz farklı bakıyor: “Dildolar erkeklerin penisine göre yapılınca kimse bu duruma seksist demiyor.” diyor. Dikkatinden kaçan nokta ise bahsettiği penisin “en güzel penis” yarışması sonucunda seçilmiyor olması.

Yarışmada üçüncü seçilen Anita ile konuşulduğunda “bedenimle ne yapacağıma karar vermek gibi bir hakkım var” diyor ve ekliyor: “Feminizm de zaten bununla ilgilidir.

Eğer bu absürd yarışmayla ilgili ne düşüneceğinize hala karar veremediyseniz, Elite Daily tarafından hazırlanmış aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Elbette işte güçte izlenecek cinsten bir video değil; uygun bir ortamda izlemekte fayda var. Buyrunuz:

Yorumları Göster

Yorum Yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YUKARI