Haberler

Seri Katil Atalay Filiz’in Oldukça Farklı Bir Hikayesi Olduğu Anlaşıldı!

Yakalanan Türk seri katilin aslında oldukça farklı bir hikâyesi olduğu anlaşıldı. Atalay Filiz 30 yaşında ve Fransa’da Biyoloji okumuş. Yurt dışında genetik alanında yüksek lisans yaptıktan sonra Ankara’ya dönüp doktorasını yapmış.

2013 yılında Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Elena Radchikova cinayetlerini işledikten sonra, bir süre ortalıktan kaybolmuştur.

seri-katil-atalay-filiz-kimdir-ilginc-hikayesi-3

Atalay Filiz, Tuzla’da Fatma Kayıkçı’nın eşinin işlettiği çay bahçesinde farklı bir isim kullanarak çalışırken, 40 yaşında tarih öğretmeni olan Kayıkçı’yı öldürdü. Bu olaydan sonra katilin gerçek kimliği ve daha iki cinayetten dolayı da arandığı ortaya çıktı.

seri-katil-atalay-filiz-kimdir-ilginc-hikayesi-5

Atalay Filiz’in eski sevgili Olga Seregina’da 2011 yılından beri kayıptı ve öldürüldüğü şüphesiyle Interpol tarafından aranıyordu. Atalay Filiz’in yaptığı cinayetler ortaya çıktıkça seri katil hakkında basında özendirici haberler çıkmaya başladı. “Türkiye’nin de artık bir seri katili var.” Tarzında yaklaşımlar tüm okuyucuların dikkatine sunuldu.

seri-katil-atalay-filiz-kimdir-ilginc-hikayesi-7

En sonunda Atalay Filiz, İzmir’de bindiği minibüsteki kişilerin onu tanıması üzerine yakalandı.

seri-katil-atalay-filiz-kimdir-ilginc-hikayesi-4

Yakalandığında Atalay Filiz’in çantasından çıkanlar oldukça ilginçti. Bu çantada 10 adet lolipop, oldukça fazla miktarda para, pek çok sahte kimlik ve yabancı kadın porno yıldızlarının olduğu bir liste bulunuyordu.

seri-katil-atalay-filiz-kimdir-ilginc-hikayesi-2

Filiz, kaçtığı bu süre boyunca biyoloji bilgisinin faydasını görmüş, bir süre dağlarda, ovalarda yaşarken yararlı bitkiler ve böcekler ile beslenmiş. Filiz ile ilgili dikkat çeken son ayrıntı ise yakalandıktan sonra bir polis memurunun onun kaçma başarısını tebrik ettikten sonra beraber selfie çektirmesi oldu.

Atalay Filiz ile selfie çekilen polis memurunun videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumları Göster

Yorum Yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YUKARI